THE GREATEST GUIDE TO بورن

The Greatest Guide To بورن

The Greatest Guide To بورن

Blog Article

این کاروانسرای تاریخی و بزرگ که به‌عنوان مادر کاروانسراهای ایران شناخته می‌شود. در گذشته این مکان گنبدی از جنس گچ داشت که در حال حاضر وجود ندارد و به همین دلیل یرگچین نامیده می‌شود.

قبرستان شیخان • قبرستان ابوحسین قم • قبرستان وادی‌السلام • قبرستان باغ بهشت • قبرستان نو

رفتن به استخر روباز یکی از کارهایی است که حتما باید آن را در برنامه تفریحی خود قرار دهید. استخرهای روباز تهران، استخرهایی هستند که با حال و هوایی که دارند توجه هر کسی را به خود جلب می‌کنند.

کاروان‌سرای پاسنگان یا پاسنگون یکی از جاذبه‌های تاریخی قم و از جمله کاروان‌سراهای عباسی محسوب می‌شود.

[۹۴] این روستا‌ها با هم متحد شدند و به نام روستای بزرگ‌تر که کمیدان یا کمندان بود نامیده شد. پس از تخفیف کمیدان به کم و عربی شدن آن، نام این سرزمین به قم تغییر پیدا کرد.[۹۵]

 جالب است بدانید که علاوه بر بزرگانی که ذکر شد، در این بارگاه ملکوتی علمای مشهوری نیز به خاک سپرده ???? ???? ????? ?????? شده‌اند. ??? ?? ????? به آیت الله حایری یزدی (مؤسس حوزه‌ علمیه قم)، آیت الله بروجردی (مؤسس مسجد اعظم و از مراجع بزرگ شیعه)، آیت الله خوانساری، آیت الله گلپایگانی، علامه سید محمد ????? ?????? حسین طباطبایی (مولف تفسیر المیزان)، شهید مطهری، آیت الله بهجت، شیخ فضل الله نوری و بزرگان دینی دیگری اشاره کرد.

بزرگراه بسیج-روبروی بزرگراه شهید محلاتی (آهنگ)-خیابان شهید فهمیده

خ فاطمی- خ حجاب- روبروی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان- سازمان آب

این دریاچه تماشایی که همچون آینه‌ای صاف در دل کویر قم می‌درخشد، ۳۷ هزار هکتار وسعت دارد.

تأسیس حوزه علمیه در این شهر و مهاجرت طلاب از دیگر شهرها و کشورها به آن بر اهمیت شیعی آن افزوده است. از قم به عنوان خاستگاه انقلاب اسلامی ایران نیز یاد می‌شود.

حضور برخی از اصحاب ائمه و عالمان شیعی در قم را از عوامل گسترش ??? تشیع در این شهر دانسته‎اند. ابواسحاق قمی، زکریا بن آدم و احمد بن اسحاق از آن جمله‌اند.[نیازمند منبع] ابواسحاق قمی، اولین کسی است که احادیث کوفیان را در قم نشر داده است.[۶۴] احمد بن اسحاق را قافله سالار و شیخ قمیین نامیده‌اند.[۶۵] شیخ صدوق از جمله عالمان شیعی بود که در قم ساکن شد.

دینوری، ابوحنیفه، تحقیق عبدالمنعم عامر، ????? قاهره، وزاره الثقافه والارشاد القومی، ۱۹۶۰م.

شهرک ژاندارمری – بلوار مرزداران – خ اطاعتی شمالی – پونه ۳

طراحی، ساخت و معماری این مجموعه در نوع خود قابل‌توجه است و به همین دلیل، مورد توجه بسیاری از کارشناسان معماری قرار دارد.

Report this page